تصاویر|فیلم|مقالات|صوت|گفتگو|گزارش|جستجو|آرشیو|گوناگون|اخبارویژه
صفحه نخست| جهان| ایران| تبریز| اردبیل| مشگین شهر| بیله سوار| پارس آباد| خلخال| کوثر| نمین| نیر| گرمی| سرعین
گزارش تصویری
  • احیای شب 21 رمضان در مصلی اردبیل+ عکس
    مراسم احیای دومین شب از لیالی قدر همزمان با شب 21 ماه رمضان، با حضور پرشور مومنین روزه دار و دلشکستگان درگاه الهی در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) اردبیل برگزار شد.

  • مراسم استقبال از ماه مبارک رمضان در اردبیل +عکس
    آیین استقبال از ماه مبارک رمضان شامگاه امروز با حضور مسئولان استانی و مدیران شهری، در مهدیه اردبیل برگزار شد.

  • آبشار یخ زده « سردابه» اردبیل
    آبشار سردابه در روستایی به همین نام در ۲۸ کیلومتری شهر اردبیل قرار دارد.

  • آیین تودیع و معارفه استاندار اردبیل+عکس
    آئین تودیع و معارفه استاندار اردبیلبا حضور وزیر کشور و نائب رئیس مجلس برگزار شد.

  • نمایشگاه مجازی سوگواره هنر عاشورایی+عکس
    رئیس حوزه هنری استان اردبیل از راه اندازی نمایشگاه مجازی سوگواره هنر عاشورایی در فضای مجازی خبرداد.

تیتر یک
یک سوال و چند ابهام
مسئله اصلی این نیست که چرا نشست مذکور زیر قاب عکس سردار سلیمانی برگزار نشده بلکه مسئله این است که گویی دولتمردان به قدری در افاضات خود غرق شده و آنها را واقعی پنداشته اند که امر بر خود آنها نیز مشتبه شده و تصور کرده اند آل سعود به تمام خواسته های آنها گردن نهاده اند و منتظرند تا هر حرفی که آنها می گویند اجرا کنند.
امام جمعه اردبیل:
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: سوءمدیری برخی از مسئولان خرید نان برای مردم را سخت کرده و شهروندان را در تهیه قوت غالب خود با مشکل مواجه کرده است.
امام جمعه اردبیل گفت: انتخاب ایران به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر موفقیت بزرگی برای کشورمان است.

تیلیغات در سبلان نیوز

اینجا محل تبلیغ شما است.

برای ورود کلیک کنید

 

دیدنی های امروز
آخرین اخبار

سامانه جامع رسانه
اخبار > «مهیار سپهری» مدیر حوزه هنری اردبیل شد


کد خبر: ٣٠٤٤٠ تاریخ انتشار:1402/03/06 | ٢٣:٥٩ تعداد بازدید: ...

«مهیار سپهری» مدیر حوزه هنری اردبیل شد

«مهیار سپهری» با حکم رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور به عنوان مدیر حوزه هنری استان اردبیل معرفی شد.

در آئین معارفه مدیر جدید حوزه هنری اردبیل، که ظهر امروز برگزار شد، معاون استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی اظهار کرد: در برهه حساس فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی باید ظهور و بروزی متفاوت پیدا کند که اردبیل مهد فرهنگ، تمدن و تاریخ این کشور است، می‌تواند با حضور هنرمندان با اصالت اتفاقات خوبی را در این بخش رقم بزند.

سعید لشگری تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این بوده تا در 2 سال اخیر با فضاسازی‌های مناسب منطبق بر سیاست دولت امیدآفرینی را در بین هنرمندان و اصحاب فکر و اندیشه داشته باشیم که قطعاً در ادامه این مسیر به این پویایی و حرکت تحولی نیاز داریم.

وی گفت: حوزه هنری دوره تحولی جدیدی را شروع کرده و قطعاً در دهه چهارم انقلاب تلاش بر این است تا رویش‌های جدیدی در این حوزه با پشتیبانی و حمایت مسئولان استانی اتفاق بیفتد.

در این مراسم مدیر جدید حوزه هنری استان اردبیل نیز با ابراز خرسندی از حضور در این استان به عنوان فرزند اردبیل افزود: در این مسئولیت تلاش خواهم کرد تا به تقویت فرهنگ و فعالیت‌های هنری با گستره وسیع در این استان یاریگر هنرمندان و فعالان این عرصه باشم.

مهیار سپهری خاطرنشان کرد: بنده از اهالی هنر هستم و حوزه هنری را خانه پدری خود می‌دانم و سعی خواهم کرد در این مسئولیت ادای دینی را به این خانه پدری داشته باشم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: تعهد را در کنار تخصص بسیار مهم و ارزشمند می‌دانم و بر این باورم دل‌سپردگی و دلدادگی به هنر انقلاب اسلامی در شرایط حساس کنونی می‌تواند کشور را از این برهه حساس به سلامت عبور دهد.

مدیر جدید حوزه هنری استان اردبیل بیان کرد: ما در برابر انقلاب اسلامی، شهدا و ارزش‌های به دست آمده در این چهار دهه مسئولیت سنگین و خطیری را بر عهده داریم و باید تلاش کنیم تا این درخت به ثمر نشسته را که خون هزاران شهید به پای آن ریخته شده به نقطه ثمربخشی بیشتری برسانیم.

رضا قاسمیان معاون سیاسی و امنیتی استانداری نیز در ادامه این جلسه  اردبیل اظهار کرد: امروز سوم خرداد یادآور فتح عظیم خرمشهر است و بعد از گذشت چهار دهه ما به فتح خرمشهرهای حوزه فرهنگی نیاز داریم.

وی ضرورت ورود هنرمندان را به تولید آثار ارزشمند با محوریت انقلاب اسلامی و روایتگری حقیقی در این حوزه یادآور شد و تصریح کرد: انتظار می‌رود حوزه هنری در سند تحولی خود بیش از گذشته از ایده‌ها و سوژه‌های هنرمندان استقبال کرده و از این گنجینه‌های طلا بیشترین بهره‌برداری را بکند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: اگر دلسوزان این عرصه در میدان نباشند، قطعا میدان هنر و فرهنگ به نااهلان سپرده خواهد شد که آثار زیانبار و تبعات منفی آن را در آینده مشاهده خواهیم کرد.

قاسمیان افزود: اگر ما این میدان را امروز تسخیر نکنیم قطعا دشمنان و بیگانگان فرصت را غنیمت شمرده و سنگین‌ترین هجمه فرهنگی و هنری را به کشور ما وارد خواهد کرد.

وی شناسایی هنرمندان جوان و خوش‌فکر را در مراحل تحصیلی و دانشگاهی یادآور شد و خاطرنشان کرد: باید مسئولیت خطیر این عرصه را به چنین جوانان توانمندی بدهیم تا با توجه به اهمیت و حساسیت فعالیت‌های فرهنگی و هنری بتوان خروجی مطلوب و شایسته‌ای را گرفت.

قاسمیان لازمه تولید آثار با ارزش فرهنگی، هنری را بسترسازی نگاه عقلانی و جامعه همراه با آرامش عنوان کرد و ادامه داد: به دور از التهاب و ایجاد حساسیت، بهتر است نگاه زیبایی به هنر و تلاش موثر در بخش فرهنگ مورد تقدیر و توجه قرار گرفته و ما بتوانیم در آینده خروجی مناسبی را از این فعالیت‌ها شاهد باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با قدردانی از تلاش هشت ساله امیر رجبی در حوزه هنری استان اردبیل، به مدیر جوان این حوزه توصیه کرد تا در دوران مسئولیت در ابعاد مختلف نسبت به جذب جوانان با روحیه جهادی اقدام کرده و فرصت خدمتگزاری را که همچون ابر در حال گذر است، غنیمت بشمارد.

در این مراسم از زحمات هفت ساله «امیر رجبی» مدیر حوزه هنری قبلی قدردانی و «مهیار سپهری» به عنوان مدیر حوزه هنری استان اردبیل معرفی شد.

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 4997959
 بازدید امروز : 722
 کل بازدید : 25580504
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 1/0625

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت  سبلان نیوز  است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

(( با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ))