تصاویر|فیلم|مقالات|صوت|گفتگو|گزارش|جستجو|آرشیو|گوناگون|اخبارویژه
صفحه نخست| جهان| ایران| تبریز| اردبیل| مشگین شهر| بیله سوار| پارس آباد| خلخال| کوثر| نمین| نیر| گرمی| سرعین
شنبه ٠٢ تير ١٣٩٧
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[عضویت]
اخبار > چرا نباید چای کهنه و سیاه خورد


کد خبر: ٢٤٤٥١ تاریخ انتشار:1396/11/23 | ١٢:٤٨ تعداد بازدید: ...

یک کارشناس تغذیه در اردبیل مطرح کرد:

چرا نباید چای کهنه و سیاه خورد

یک کارشناس تغذیه در اردبیل گفت: مصرف چای کهنه و چای سیاه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود.

چرا نباید چای کهنه و سیاه خورد

به گزارش سبلان نیوز ،ثریا امیری کارشناس تغذیه خانواده در اردبیلدر خصوص تغذیه نوشیدنی سالم اظهار کرد: مصرف چای کهنه و چای سیاه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود.

وی افزود: این نوشیدنی اگر بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد مانده شده و موجب افزایش خستگی و سردرد می شود.

کارشناس تغذیه بیان کرد: چای کمرنگ بعنوان آسپرین عمل می کند و با رقیق کردن خون از لخته شدن آن در رگها بخصوص رگهای مغزی جلوگیری می کند. درواقع نوشیدن 3فنجان چای کم رنگ خطر زوال عقل را 55%کاهش میدهد.

وی تصریح کرد: چای ترش ، کنترل‌کننده کلسترل خون و تنظیم‌کننده چربی خون و نوشیدنی آرامش‌بخش که سرشارازویتامین ث است و سیستم ایمنی بدن رادر برابر سرماخوردگی قوی میکند و همچنین چای مفید برای دیابت که باید با مصلحش زعفران مصرف شود.

امیری گفت: پنج چاي فوق العاده از جمله چای برگ سنا، چای رازیانه ، چاي گزنه،چاي دانه كتان، چاي سبز براي پيشگيري از يبوست مزمن مفید است.

وی تاکید کرد:  باید چاهای مضر را بشناسید چراکه برای بدن اثراتی برجای می گذارد، از جمله این چایی های مضر  چای سرد که (سنگ کلیه)،  چاى غليظ (کم خونی)، چای ناشتا (سوءهاضمه) چای مانده دیروز ( سمی)، چاى داغ و سوزان (سرطان مری) و چای بلافاصله بعد از غذا (کم خونی)  را منجر می شود از این رو نباید این چای ها را خورد./سبلان ما

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار مرتبط
گوناگون

تیلیغات در سبلان نیوز

اینجا محل تبلیغ شما است.

سبلان نیوز

 


تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت  سبلان نیوز  است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

(( با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ))