تصاویر|فیلم|مقالات|صوت|گفتگو|گزارش|جستجو|آرشیو|گوناگون|اخبارویژه
صفحه نخست| جهان| ایران| تبریز| اردبیل| مشگین شهر| بیله سوار| پارس آباد| خلخال| کوثر| نمین| نیر| گرمی| سرعین
آخرین اخبار
اخبار > تولید بیش از ۴ هزار تن گوشت قرمز در اردبیل


کد خبر: ٢٧٤٥٠ تاریخ انتشار:1398/02/25 | ١٦:٤٩ تعداد بازدید: ...

تولید بیش از ۴ هزار تن گوشت قرمز در اردبیل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل از تولید بیش از ۴ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان اردبیل خبر داد.

به گزارش سبلان نیوز ، علی حسین احدی عالی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۴ هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز در شهرستان اردبیل تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان اردبیل با دارا بودن ۵۷۴ هزار و ۲۹۶ واحد دامی شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطب‌های مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیاز‌های استان دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل بیان کرد: این شهرستان دارای ۱۷ واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت ۵ هزار و ۸۸۰ راس و با اشتغال‌زایی ۳۰ نفر، ۲۹ واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۴ هزار و ۷۴۵ راس و با اشتغال‌زایی ۹۵ نفر و ۱۳ واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۸۷۸ راس و با اشتغال‌زایی ۵۲ نفر و تعداد ۱۷۸ واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهره‌برداری به ظرفیت ۷ هزارو ۵۶۷ راس دام سنگین و سبک است که مجموعا در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

احدی عالی تصریح کرد: این میزان تولید پانزده و یک دهم درصد تولید گوشت قرمز استان اردبیل را شامل می‌شود.

وی در پایان اظهار داشت: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم می‌باشد تلاش می‌کند.

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




تیلیغات در سبلان نیوز

اینجا محل تبلیغ شما است.

سبلان نیوز